Friday, 13 June 2014

Mr . V & Ms. S

Assalamualaikum...

ehh... hari nie je sampai 3 entry buat . aktif jari nie yek!
entry kali ni jiwang sikitlah ! alah sekali sekala kan ?
azy sebenarnya dah lupa yang kami dah ....
hari ni dah 1tahun 1bulan 2hari hubungan kiteorang ?
nak cakap lama sangat tu tak lah . tapi sebelum bercinta ,
kami dah kenal 3tahun 1bulan 18hari. sampai hari pon kire ! haha..
hari ni sesaje nak post gambar kami . dah lame upload gambar .
lagipun azy tak banyak gambar dengan dia .
Sebabnya malu nak cakap nak ambil gambar sesame .
kenal dah lame pon malu! gedikss. hahaa



mase ni dah nak blik . huhu


photographer arif! hahaha

Dia suka sgt buat muka .


Control mata bulat 



Motif untuk entry kali ni ? saje jekkk.. sebab kerinduan -.-
 

2 comments:

  1. sweet! jemput singgah ke blog kalau sudi :D

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...